Social media voor bedrijven

Hoe zet je social media zakelijk in? En wat kan social media voor jouw bedrijf betekenen? Social media adviesbureau Eigen & Wijze ondersteunt bedrijven met de inzet van social media.

Optimaal bereik

Het bereik met social media is vele malen groter vergeleken met traditionele media. Per dag besteden we gemiddeld 24 minuten aan social media. En dat wordt alleen maar meer. Als bedrijf moet je daar zijn waar je doelgroep is. Op social media dus!

Kom in contact

Door social media voor je bedrijf in te zetten, kom je op een eenvoudige manier in contact met je doelgroep. Het begint met luisteren en daarna ga je de conversatie aan.

Voor B2C en B2B

Social media zijn niet alleen voor B2C bedrijven. Ook B2B bedrijven zetten social media met resultaat in. Denk aan Dell en Deloitte.

Social media voor bedrijven in de praktijk

Dit voorbeeld laat zien dat social media veel opleveren voor bedrijven:

Toeristische trekpleister dankzij Facebook


Het Zwitserse dorpje Obermutten zette Facebook in om het toerisme een boost te geven. En dat is gelukt! Want meer dan 60 miljoen mensen wereldwijd hebben nu van Obermutten gehoord. Social media voor jouw bedrijf


Wij ondersteunen bedrijven met de zakelijke inzet van social media. Neem nu vrijblijvend contact met ons op. We laten je graag weten wat we voor jou kunnen betekenen.  

Wil je weten wat je mist?
Of bel 058 216 44 65

Wij houden je op de hoogte over alle handige social media trends

Welk sociaal netwerk zet jij zakelijk het meest in?