Social media marketing strategie

Als de social media strategie staat, is het tijd om een stap verder te gaan: meer relevante en kwalitatieve fans, volgers en connecties! Optimaliseer je profielen, ga adverteren of zet een unieke actie op met een social media marketing strategie.

Relevante & kwalitatieve volgers

Laten we voorop stellen dat het niet alleen draait om het aantal fans of volgers. Als je een zo groot mogelijk aantal wilt, koop je deze eenvoudig via internet. Zo heb je al 1000 Facebook fans voor maar €20. Maar zijn die fans echt betrokken bij jouw bedrijf?

Meer volgers en fans is prima, maar dan wel relevante en kwalitatieve. En daar ondersteunen we je mee met een social media marketing strategie.

Social media marketing strategie


De social media consultant neemt eerst je sociale netwerken onder de loep. Zijn ze allemaal optimaal ingericht? Hoe staat het eigenlijk met je contentstrategie? En hoe zorg je voor meer interactie?  Met de direct toepasbare verbeterpunten en optimalisatie tips, groeit het aantal fans, volgers en connecties.

Gratis tips


Alvast een paar tips voor je social media marketing strategie:

  • ‘Dwing’ collega’s om je bedrijf te volgen op social media
  • Koppel je social media accounts niet
  • Zorg voor een duidelijke verwijzing op je website

Optimaliseer je social media marketing strategie

Onze social media specialist adviseert je graag over jouw social media marketing strategie. Neem voor meer info vrijblijvend contact met ons op.


Wil je weten wat je mist?
Of bel 058 216 44 65

Wij houden je op de hoogte over alle handige social media trends

Welk sociaal netwerk zet jij zakelijk het meest in?