Social media specialist

De social media specialist benut alle kennis en ervaring om jouw social media strategie te ontwikkelen, uit te voeren en continu te verbeteren. Ook voor onweerstaanbare profielen, Facebook acties en complete campagnes schakel je de social media specialist in.

Bij jou op locatie

De social media specialist werkt bij jou op locatie. Wanneer het jou uitkomt. Je hoeft er de deur dus niet voor uit. Samen ga je aan de slag. Je ziet wat de social media specialist doet en kunt direct vragen stellen. Dit 1 op 1 contact werkt prettig en vooral snel.

Social media ondersteuning

De social media specialist ondersteunt je met alles op het gebied van social media:

 

Flinke lading social media kennis & ervaring


Iedere dag werkt de specialist met social media. Ook blogs, whitepapers en boeken worden verslonden. Regelmatig bezoeken we congressen, workshops en social media clubs. Al deze kennis en ervaring draagt de social media specialist aan jou over. 

Blijf up-to-date


Door regelmatig met de social media specialist af te spreken, blijven je accounts up-to-date. Dagelijks vinden er veranderingen plaats binnen het social media landschap. En van die veranderingen profiteer jij ook als je ze op de juiste manier toepast. Natuurlijk meten we tijdens de vervolgsessies de voortgang van je social media inzet. 

Schakel de social media specialist van Eigen & Wijze in…

… en haal het maximale uit social media. Bel nu 058 – 216 44 65 of mail naar info@eigenwijze.nl voor een afspraak.

Wil je weten wat je mist?
Of bel 058 216 44 65

Wij houden je op de hoogte over alle handige social media trends

Welk sociaal netwerk zet jij zakelijk het meest in?