"...“Met veel enthousiasme hebben wij deelgenomen aan de social media training en de ondersteuning voor het schrijven van webteksten. Ons Twitter- en Facebookaccount groeit nog dagelijks. Dus het resultaat mag er zijn! Het was een fijne, leerzame training met veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Het was inspirerend en we kregen veel handige tips...."

Lees meer over deze referentie

Sieta van der Kamp, Watersportcentrum Tacozijl“Met veel enthousiasme hebben wij deelgenomen aan de social media training en de ondersteuning voor het schrijven van webteksten. Ons Twitter- en Facebookaccount groeit nog dagelijks. Dus het resultaat mag er zijn! Het was een fijne, leerzame training met veel ruimte voor vragen en opmerkingen. Het was inspirerend en we kregen veel handige tips. Een aanrader voor iedereen die meer wil weten over hoe je social media met succes inzet voor je bedrijf. Praktische informatie, een plezierige presentatie en de moeite waard om te volgen!”

"...“De training met de social media specialist is prima verlopen! Alles is goed uitgelegd en alles werkt naar behoren. Ik ben heel enthousiast over de inzet van Facebook. Onze doelgroep is echt actief op dit sociale netwerk.” 

Lees meer over deze referentie

Joost Minderhoud, Bromach“De training met de social media specialist is prima verlopen! Alles is goed uitgelegd en alles werkt naar behoren. Ik ben heel enthousiast over de inzet van Facebook. Onze doelgroep is echt actief op dit sociale netwerk.” 

"...“Weer eens goed bijgepraat over Facebook met de social media consultant van Eigen & Wijze. Ik heb goede tips gekregen waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Nogmaals bedankt voor de tips en goede uitleg!” 

Lees meer over deze referentie

Anneke Pothof, De Arrestant“Weer eens goed bijgepraat over Facebook met de social media consultant van Eigen & Wijze. Ik heb goede tips gekregen waar ik direct mee aan de slag ben gegaan. Nogmaals bedankt voor de tips en goede uitleg!” 

"..."Ik heb heel veel praktische tips gekregen. Daar ben ik erg blij mee en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. We hadden mijn Twitter en Facebook accounts op het grote scherm en de social media consultant gaf daar zeer praktische tips bij. Dit was het soort informatie waar ik naar op zoek was. Inmiddels heb ik een Pinterest account..."

Lees meer over deze referentie

Mascha Perquin, Foodtruck Mama Mascha


"Ik heb heel veel praktische tips gekregen. Daar ben ik erg blij mee en ik ben er meteen mee aan de slag gegaan. We hadden mijn Twitter en Facebook accounts op het grote scherm en de social media consultant gaf daar zeer praktische tips bij. Dit was het soort informatie waar ik naar op zoek was. Inmiddels heb ik een Pinterest account aangemaakt en ga ik weer een nieuw social media avontuur tegemoet! Nogmaals zeer hartelijk dank!"

"...“Wat ik vooral erg prettig vond, was dat de social media specialist me hielp met de praktische en technische kant van Facebook: het openen van een account, uitleg hoe ik berichten kan plaatsen en hoe deze in te plannen, interpretatie van de statistieken, etc. Verder is de consultant erg hulpvaardig en inspirerend, zoekt dingen uit waar ik vragen..."

Lees meer over deze referentie

Eefje Burkels, Tegelfabriek De Albarello


“Wat ik vooral erg prettig vond, was dat de social media specialist me hielp met de praktische en technische kant van Facebook: het openen van een account, uitleg hoe ik berichten kan plaatsen en hoe deze in te plannen, interpretatie van de statistieken, etc. Verder is de consultant erg hulpvaardig en inspirerend, zoekt dingen uit waar ik vragen over heb, heeft goede ideeën over hoe de pagina te vullen en wat de mogelijkheden zijn om meer fans te krijgen.”

"..."Bedankt voor de cursus social media die wij samen hebben gevolgd. Wij zijn nu nog enthousiaster bezig met onze website, Twitter account en Facebook pagina. Met name de suggestie om de menselijke kant van ons advocatenkantoor te tonen, heeft ons geïnspireerd."

Lees meer over deze referentie

mr. Gina Kamsma & Marijke Tadema, Rotshuizen Geense Advocaten


"Bedankt voor de cursus social media die wij samen hebben gevolgd. Wij zijn nu nog enthousiaster bezig met onze website, Twitter account en Facebook pagina. Met name de suggestie om de menselijke kant van ons advocatenkantoor te tonen, heeft ons geïnspireerd."

"...“Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning die de social media consultant ons biedt. Wij leren veel en dat was onze verwachting ook.”

Lees meer over deze referentie

Marijke IJtsma, Sporthotel Iselmar


“Wij zijn erg tevreden over de ondersteuning die de social media consultant ons biedt. Wij leren veel en dat was onze verwachting ook.”

"...“Het bezoek, de ondersteuning en de adviezen van de social media consultant zijn mij erg goed bevallen. Ik heb veel aan de tips!”

Lees meer over deze referentie

Wieke Bosgra, Interzorg Ferwert


“Het bezoek, de ondersteuning en de adviezen van de social media consultant zijn mij erg goed bevallen. Ik heb veel aan de tips!”

 
Of bel 058 216 44 65

Wij houden je op de hoogte over alle handige social media trends

Welk sociaal netwerk zet jij zakelijk het meest in?